zondag 29 juni 2014

speeltuin & regen

Dagje naar de dierentuin zou het worden maar we wisten dat er regen aan zou komen. Dus besloten we naar het nieuwe gedeelte van de dierentuin te gaan in Emmen waar op dit moment alleen de indoor speeltuin zit. Omdat het nog droog was toen we in Emmen aan kwamen besloten we toch eerst nog even bij de dieren te gaan kijken.
Maar van dieren kijken kwam er niet veel, er was een festival voor kinderen door de hele hoofdstraat. springkussens, spelletjes, schminken, ballonnen, optredens en een...............draaimolen.  
Er is iemand die altijd heel blij wordt van draaimolens en dat is onze kleine meid. De aantal keren dat je in de draaimolen mocht maakte niet uit als je maar weer achterin de rij aansloot. Liam is niet echt een draaimolen kind en besloot dus dan ook maar om te kijken naar zijn zusje die veel plezier had.


Alleen jammer dat de regen roet in het eten gooide, er kwam me daar toch een donkere lucht aan. De mensen op de markt begonnen al op te ruimen en wij besloten het op een lopen te zetten naar de indoor speeltuin van het dierenpark. Was wel jammer dat we geen dieren mee konden bekijken in het ouder gedeelte van de dierentuin.
Gelukkig waren we net op tijd binnen en kwam de bui los, die heeft toch zeker wel bijna 3 uur geduurd.
 
Het is echt super leuk daar, je kunt overal klimmen, glijden en spelen met zand en water. En het duurde dan ook niet lang voor de eerste natuurlijk nat was. : - ). 
Naar de glijbaan klimmen!!


Eindelijk het was droog en het liep al tegen 4 uur dus besloten we om naar huis te gaan. Maar er was nog een ding dat we eerst echt moesten doen. Deze enorme plas met water, je voelt hem natuurlijk wel aan komen we konden het niet laten om heeeeeeeel hard door heen te gaan rijden. Maar we moesten eerst door de stoplichten aan de overkant draaien weer stoplichten en dan gas geven. : -)
Water vloog alle kanten op en hoog ook.
Nog een keer, nog een keer werd er geroepen op de achterbank. Met heel veel lol reden we nog eens langs de stoplichten, draaien aan de overkant door de stoplichten en gas geven.
Wat een plezier kan een beetje water op zo'n dag wel niet geven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten