vrijdag 4 juli 2014

A, B, C

Hiep, Hiep, Hoera de laatste zwemdiploma is binnen. Wat waren die laatste weken een sleur voor hem om nog naar zwemles te gaan. Hij wilde gewoon niet meer naar zwemles het was klaar. Toch super trots dat hij nog door is gegaan voor diploma c. Nu mag hij helemaal zelfstandig zwemmen (nouja met mamma en pappa nog wel in de buurt natuurlijk )
Onder het toe zien van pappa en mamma en zusje, opa oma,  overgroot oma, opa en oma H ging hij afzwemmen
Hij vond elke diploma zwemmen heel erg spannend en er vielen heel wat tranen.. ook dit keer waren er tranen bij het begin maar ooooh wat was hij blij toen hij uit het bad kwam. met een hele grote lach  en trots in zijn oogjes kwam hij naar ons toe lopen alle zenuwen weg want hij was klaar zijn laatste diploma was binnen.  


 
We hadden voor de badmeester nog een afscheidscadeautje gemaakt. Hij noemde Liam altijd pannenkoek. Dus besloten we hem een pak pannenkoek mix te geven met een leuk bord erbij.
  
 
Ik kan niet zo netjes schrijven hoor! maar ik heb met carbon papier de tekst op het bord gezet. Eerst een leuke lettertype uitgezocht uitgeprint carbon papier eronder gedaan en met pen erover heen geschreven. Daarna met porselein stift inkleuren en klaar!
 
 
 
Dit was zijn aller eerste zwemles! Zal het toch wel een beetje gaan missen nu hij de zijn c diploma heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten